|
|
|
|||||||
:![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 |
|
مدیر بازنشسته
![]() من دیگه اینجا نم
● تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸
●
نگارشها: 283
|
بیاید با هم انیمیشن کوتاه دانلود کنیم
اوهایوووووووووووووووووو
![]() از امروز می خوایم با قرار دادن لینک های دانلود به دوستانمون کمک کنیم تا انیمیشن های کوتاه سه بعدی رو راحت دانلود کنن ... ![]() از تمام دوستان می خوام که به کمک این بنده ی حقیر دست تنها بیاین ...
ویرایش توسط shirogane sama : ۱۷ تير ۱۳۸۸ در ساعت ۰۴:۵۹ ب.ظ. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
مدیر بازنشسته
![]() من دیگه اینجا نم
●
|
پاسخ : بیاید با هم انیمیشن کوتاه دانلود کنیم
اینم اولین لینک :
انیمیشن کوتاه و زیبای boundin ساخت شرکت پیکسار انیمه انیمیشن مانگا كميك AnimCentral [فقط اعضای سایت قادر به دیدن لینک ها و یا دانلود کردن فایلها میباشند، لطفا ثبت نام نمایید سپس از همه امکانات سایت استفاده نمایید. ] ![]() [فقط اعضای سایت قادر به دیدن لینک ها و یا دانلود کردن فایلها میباشند، لطفا ثبت نام نمایید سپس از همه امکانات سایت استفاده نمایید. ] [فقط اعضای سایت قادر به دیدن لینک ها و یا دانلود کردن فایلها میباشند، لطفا ثبت نام نمایید سپس از همه امکانات سایت استفاده نمایید. ] ویرایش توسط shirogane sama : ۱۷ تير ۱۳۸۸ در ساعت ۰۴:۵۶ ب.ظ. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
مدیر بازنشسته
![]() من دیگه اینجا نم
●
|
اینم یکی دیگه که بازم ماله پیکساره ...
![]() [فقط اعضای سایت قادر به دیدن لینک ها و یا دانلود کردن فایلها میباشند، لطفا ثبت نام نمایید سپس از همه امکانات سایت استفاده نمایید. ] [فقط اعضای سایت قادر به دیدن لینک ها و یا دانلود کردن فایلها میباشند، لطفا ثبت نام نمایید سپس از همه امکانات سایت استفاده نمایید. ] |
|
|
|
| 10 کاربر سپاس گذار shirogane sama |
|
|
#4 |
|
مدیر بازنشسته
![]() من دیگه اینجا نم
●
|
بازم یکی دیگه از پیکسار
jack jack ![]() [فقط اعضای سایت قادر به دیدن لینک ها و یا دانلود کردن فایلها میباشند، لطفا ثبت نام نمایید سپس از همه امکانات سایت استفاده نمایید. ] انیمه انیمیشن مانگا كميك AnimCentral [فقط اعضای سایت قادر به دیدن لینک ها و یا دانلود کردن فایلها میباشند، لطفا ثبت نام نمایید سپس از همه امکانات سایت استفاده نمایید. ] [فقط اعضای سایت قادر به دیدن لینک ها و یا دانلود کردن فایلها میباشند، لطفا ثبت نام نمایید سپس از همه امکانات سایت استفاده نمایید. ] |
|
|
|
|
|
#5 |
|
مدیر بازنشسته
![]() من دیگه اینجا نم
●
|
|
|
|
|
| 9 کاربر سپاس گذار shirogane sama |
|
|
#6 |
|
مدیر بازنشسته
![]() من دیگه اینجا نم
●
|
اینم burn-E
![]() [فقط اعضای سایت قادر به دیدن لینک ها و یا دانلود کردن فایلها میباشند، لطفا ثبت نام نمایید سپس از همه امکانات سایت استفاده نمایید. ] [فقط اعضای سایت قادر به دیدن لینک ها و یا دانلود کردن فایلها میباشند، لطفا ثبت نام نمایید سپس از همه امکانات سایت استفاده نمایید. ] انیمه انیمیشن مانگا كميك AnimCentral [فقط اعضای سایت قادر به دیدن لینک ها و یا دانلود کردن فایلها میباشند، لطفا ثبت نام نمایید سپس از همه امکانات سایت استفاده نمایید. ] [فقط اعضای سایت قادر به دیدن لینک ها و یا دانلود کردن فایلها میباشند، لطفا ثبت نام نمایید سپس از همه امکانات سایت استفاده نمایید. ] [فقط اعضای سایت قادر به دیدن لینک ها و یا دانلود کردن فایلها میباشند، لطفا ثبت نام نمایید سپس از همه امکانات سایت استفاده نمایید. ] |
|
|
|
|
|
#7 |
|
مدیر بازنشسته
![]() من دیگه اینجا نم
●
|
Mater and the ghostlight
[فقط اعضای سایت قادر به دیدن لینک ها و یا دانلود کردن فایلها میباشند، لطفا ثبت نام نمایید سپس از همه امکانات سایت استفاده نمایید. ] [فقط اعضای سایت قادر به دیدن لینک ها و یا دانلود کردن فایلها میباشند، لطفا ثبت نام نمایید سپس از همه امکانات سایت استفاده نمایید. ] [فقط اعضای سایت قادر به دیدن لینک ها و یا دانلود کردن فایلها میباشند، لطفا ثبت نام نمایید سپس از همه امکانات سایت استفاده نمایید. ] |
|
|
|
|
|
#8 |
|
مدیر بازنشسته
![]() من دیگه اینجا نم
●